• GRATIS KLIKK & HENT (Levering fra 89 NOK)
  • KUNDESERVICE TEL.: 8150 3914

ALLE SKJØRT

0 produkter

Feminin, flagrende eller kult? Finn ditt nye skjørt hos b.young

Et skjørt er et fantastisk klesplagg for deg som godt kan like å skifte look og uttrykk fra dag til dag. Et skjørt kan nemlig brukes til mange forskellige ting. 


Hos b.young har vi et stort utvalg av skjørt til damer i høy kvalitet. Hvert skjørt er et statement, som er målrettet til den stilbevisste kvinne og hennes behov for både komfort og fashion. Derfor er det stor variasjon i produktene våre. Samtidig fokuserer vi på rettferdighet og bæredyktighet i forbindelse med produksjonen.


Uansett om du stort sett er i et blomstrete skjørt eller en rå denim modell, har designet på skjørtet den fordelen av å kombinere det klassiske og feminine med noe moderne og kult. I et skjørt fra b.young kan du derfor føle deg vakker og komfortabel uten å måtte gå i kompromiss med de siste trendene.


Fra plissert skjørt til denimskjørt - handle forskjellige stiler på b.young

Hva er et skjørt egentlig? Akkurat som de fine sommerkjolene eller de deilige jakkene våre ser veldig forskjellig ut, er det også en stor forskjell på mellom skjørtene våre.


Et skjørt er vanligvis en blanding mellom en kjole og et par bukser. Det skal forstås at skjørtet erstatter buksen sin funksjon - men i virkeligheten minner skjørtet mest om bunnen av en kjole.


Dette er også tilfelle med utvalget her på siden. Men så stopper også likheten. Våre skjørt er preget av veldig forskjellige design og varierende materialer.

For eksempel kan du velge et søtt og sommerlig brettet skjørt i et lett og luftig materiale. Du kan også gå i den andre retningen og velge et mer rått og moderne uttrykk med en av de mange denim variantene våre. Eller hva med et design som ligger et sted i mellom?

Forskjellige prints gir forskjellige uttrykk

Materialet er en måte å variere skjørtets utseende på. Å velge forskjellige typer print er en annen.


De fleste kvinner har et klassisk svart skjørt som ligger i skapet. Det svarte skjørtet er et godt grunnleggende klesplagg og det passer med det meste. Men noen ganger kan det være morsomt å krydre ting litt. For eksempel med et stiplete, stripete, blomstrete l eller rutete skjørt.


Når du velger et skjørt som følger med fargene eller printet, vil det dominere antrekket ditt. Derfor er det godt å tenke litt på hvordan du matcher skjørtet ditt med de andre klærne dine.

Slik matcher du skjørtet ditt

Du kan sette skjørtet sammen med mange forskjellige ting fra garderoben din. På den måten kan du bruke det i mange forskjellige antrekk. Men det er viktig å finne harmoni mellom materialer, farger og print.

´

Er du i tvivl om, hvordan du styler skjørtet ditt? I denne artikkelen fra Costume kan du lese om, hvordan du kan bruke et klassisk sort skjørt på flere forskjellige måter.