Jannecke Weeden
 

Vi har inngått et spennende samarbeid med TV-programleder Jannecke Weeden som nytt ansikt for oss i Norge. Det å utvelge en kjent person til å representere b.young er et helt nytt tiltak, og noe som vi gleder oss veldig til.

Vi er stolte av at Jannecke Weeden vil være vår ansikt utad i Norge. Det har vært mange overveielser rundt denne beslutningen, siden det er viktig at det velges en ambassadør som passer perfekt til oss, samtidig som at ambassadøren også skal kunne identifisere seg med b.young.

“Jeg syns det var veldig stas å bli spurt om å være b.young-ambassadør. Mye fordi det er et av de få merkene som fortsatt eksisterer fra den tiden jeg selv sto i klesbutikk. Men aller mest fordi b.young har en stil som passer meg veldig godt. Jeg syns de har en perfekt blanding av sporty og pyntet”
- Jannecke Weeden

 

Samarbeidet skal være med på å løfte merkevaren og inspirere vår målgruppe. Jannecke Weeden er en kvinne som utstråler naturlighet og har en herlig personlighet som gjør henne godt likt av mange. Det er viktig for oss å ha en representant som vår målgruppe kan la seg inspirere av. Det er nettopp den profilen som passer til Jannecke Weeden, derfor er det en perfekt match for begge parter.

“De har fantastiske kjoler som kler sneakers, strikkegensere som passer til shorts og jeans til alle anledninger. Jeg kunne ramset opp så mye jeg liker med b.young, men for nå nøyer jeg meg med at jeg føler meg skikkelig fin i favorittene mine derfra. Og det aller viktigste når man kler seg, er følelsen! Synes jeg da”
- Jannecke Weeden