OUR STORY
b.young er et dansk motemerke grunnlagt i 1991 i Vejle, Danmark.
Fra begynnelsen har vi tilbudt kommersiell mote til kvinner over hele verden. Vi er til stede i 30 markeder og hver dag er fokuset vårt på design og kvalitet med verdi for pengene inspirert av moderne markedstrender.  Vi er en del av DK Company, en vellykket multi-brand motegruppe og i dag en av Europas mest etablerte moteleverandører.
Vi er lidenskapelig opptatt av mote. Kvaliteten – og essensen – av merkevaren kommer fra vår oppmerksomhet på detaljer i våre kolleksjoner. Vi presenterer 6 årlige kolleksjoner med en ny trendhistorie for hver sesong – Fra vårens første smak til de hotteste stilene for nyttårsfeiringen.  Vi tilbyr også et komplett utvalg av basic klær for å bygge opp garderoben din.
Du har kanskje allerede oppdaget nettbutikken vår, men visste du at b.young har mer enn 100 butikker over hele Danmark og Norge. Når du besøker butikkene våre, er vi klare til å inspirere deg og hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket.
På b.young tar vi vårt ansvar på alvor. Vi ønsker å være en del av å sette nye standarder for ansvarlige valg gjennom hele prosessen, fra innledende idé og design til det ferdige produktet i butikkene. Derfor har vi skapt b.fair - vårt ansvarlige valg.
b.young kvinner har mye på gang. Hun blander hverdagen med familie, karriere og går ut med venner. Hun er bevisst på sitt utseende, og hun følger trendene uten å gå på akkord med kvalitet og komfort. Kolleksjonene gir henne en mulighet til å blande feminine og kule stiler. Hun ønsker å bli inspirert, og hun holder seg oppdatert på sosiale medier.