Medlemsbetingelser

b.young Club medlemsvilkår og personvernerklæring

b.young Club Samtykke

Ditt samtykke til b.young Club inkluderer markedsføringsmateriell fra merkevarene ført i b.young butikkene, sendt via e-post, SMS, post og sosiale medier slik som Facebook, Instagram, osv. og forholder seg til:

  1. Klær, sko, vesker, tilbehør, magasiner, design og andre varer.
  2. Tilbud, salg, konkurranser og andre markedsføringstiltak fra våre nettbutik og butikker eller franchise/partner-butikker.
  3. Informasjon om varer du har lagt til i din ønskeliste i nettbutikken eller lagt i din handlekurv på nett.

Du aksepterer videre at dette samtykket kan bli brukt til å anmode deg om å oppdatere ditt samtykke for å inkludere andre relevante produkter, merkevarer, samarbeidspartnere eller kommunikasjonskanaler.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til å motta markedsføringsmateriell ved å klikke på avmeldingslenken som du finner i hver kommunikasjonsmelding du mottar fra oss.

Vilkår og betingelser

Disse vilkårene gjelder for b.young Club Norge (heretter kalt «b.young Club»), et lojalitetsprogram utstedt av DK Company Norway AS c/o DKC Retail Norway AS med organisasjonsnummer 987127856 og adresse Trudvangveien 67, 3117 Tønsberg (heretter kalt «DK Company Norway»).

Som medlem i b.young Club får du fordeler i form av eksklusive medlemspriser å rabattkoder, bursdagsoverraskelse, bedre tilbud jo oftere du handler hos oss samt nyhetsbrev fylt med tips og inspirasjon.

Vilkår og betingelser gjelder for sign-up rabatten å bursdagsoverraskelse

Rabattkoden kan kun brukes i b.young butikken med mindre annet er oppgitt i din bekreftelses SMS/e-post. Rabattkoden gjelder kun ordinære varer og kan ikke kombineres med andre kampanjer, rabatter eller gavekort. Rabattkoden kan ikke brukes på allerede utførte bestillinger. Rabatten utstedes kun for nye registreringer som ikke er registrert de siste 6 månedene. Rabatten er gyldig i 14 dager, fra datoen for utstedelsen av rabattkoden. Rabatten fordeles proporsjonelt på alle varer i bestillingen som er omfattet av kampanjen.

Hvis du returnerer en vare, blir den beregnede prisen refundert, og rabatten du mister fordeles ikke senere til de andre varene i bestillingen.

Medlemskap

b.young Club er for kunder hos b.young butikkjeden. For å bli medlem må du ha fylt 16 år, og ha et norsk mobilnummer. Ved at du godkjenner disse vilkårene bekrefter du at de opplysningene som du oppgir om deg selv er korrekte.

Søknad om medlemskap gjøres i ett av våre butikker, på SMS eller på b.young.com. Medlemskapet er kostnadsfritt og er gyldig i samtlige b.young-butikkene i Norge. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til noen andre.

Det koster ingenting å bli medlem av b.young Club.

Når du melder deg inn i b.young Club og kontinuerlig benytter deg av de mange fordelene, samler DK Company Norway inn informasjon om deg som person. I vår Personvernerklæring (nedenfor) kan du bl.a. les om informasjonen som DK Company Norway samler inn, hvilke rettigheter du har, hvordan DK Company Norway behandler opplysningene, og hvordan du kan kontakte DK Company Norway dersom du har spørgsmål om vår personvernerklæring.

Det er en betingelse for registrering for b.young Club, at du godtar vilkårene og våre retningslinjer for personopplysninger. Ellers kan du dessverre ikke bli medlem av b.young Club.

Markedsføring på SMS og e-post

Medlemskapet i b.young Club forutsetter som utgangspunkt, at du aksepterer tilpasset markedsføring på e-post og SMS, for eksempel e-post og SMS med nyheter og tilbud, samt invitasjoner til ulike butikkaktiviteter.

Dersom du ikke ønsker å motta markedsføring på e-post eller SMS, kan du til enhver tid tilbakekalle ditt samtykke til å motta markedsføring ved å følge instruksjonene i meddelelsene vi har sendt deg eller ved å kontakte oss i butikk eller på [email protected].

Ønsker du ikke at personopplysningene dine blir brukt til analyseformål må du avslutte ditt medlemskap. Du kan lese mer om vår behandling av dine personopplysninger nedenfor.

Innmelding

Ved innmelding i butikk oppgir du ditt mobilnummer i kassen. Du vil deretter motta en SMS med en link til inmeldingsside. Der kan du fullføre ditt medlemskap ved å oppgi navn, eventuelt e-postadresse samt å akseptere vilkårene og betingelsene.

Ved innmelding, enten i butikk eller på byoung.com, blir du først registrert som nytt medlem når du aktivt har akseptert våre vilkår og betingelser.

Inaktivt medlem

Ved inaktivt medlemskap (dvs. ingen registrerte medlemskjøp) i mer enn 24 måneder vil du automatisk bli utmeldt av b.young Club. Varsel om dette sendes ut i forkant, senest 1 måned før. På grunn av våre rutiner for informasjonssikkerhet og sikker lagring av data, kan det ta inntil 30 dager etter avslutning av medlemskap før alle Personopplysninger er slettet i alle våre systemer.

Avslutte medlemskap

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem av b.young Club, kan du melde deg ut ved å følge instruksjonene i meddelelsene vi har sendt deg, ved å trykke på «avmeld»-knapp i e-post eller på nett eller ved å kontakte oss i butikk eller på [email protected].

Ikke fullført innmelding

Dersom innmeldingen ikke fullføres vil ditt mobilnummer bli lagret i vårt system inntil du fullfører registreringen, og i maksimum 10 dager. Mobilnummer blir lagret for å kunne gi deg den personlige rabattkoden din til ditt første kjøp ved innmeldingen.

Dersom du ikke fullfører innmeldingen innen 10 dager, vil ditt mobilnummer og kjøpshistorikk bli slettet. På grunn av våre rutiner for informasjonssikkerhet og sikker lagring av data, kan det ta inntil 30 dager før alle Personopplysninger er slettet i alle våre systemer.

Vi vil kunne sende påminnelser om å fullføre ditt medlemskap på SMS.

Misbruk av medlemskapet og uakseptabel adferd i våre butikker (f.eks. tyveri eller svindel) kan føre til at du meldes ut av b.young Club, samt til inndragelse av opptjente rabatter.

NB! Når medlemskapet avsluttes mister du eventuelle bonussjekker som ikke har blitt innløst.

Gyldighed for og regulering af bonussjekker

Et bonusstempel opprettes når du har handlet for minimum 300,- kroner i en b.young butikk. 10 bonusstempler utløser en bonussjek på 300 NOK på ditt neste (11. kjøp) i butikken. Fra denne dato vil bonussjekken være gyldig i 2 måneder. For øvrige personlige rabatter gjelder egne betingelser. Husk derfor å sjekke utløpsdato for særskilte tilbud og rabatter.

Bonussjekken kan ikke kombineres med allerede nedsatte varer eller rabatter og kan ikke byttes i kontanter eller brukes online.

Bonussjekker kan ikke udbetales kontant.

Hvis du returnerer en vare, du har købt hos os, vil de bonussjekker, som du optjente ved købet, blive trukket fra igen.

  

Markedsføring

b.young Club forplikter seg til å gi medlemmer i b.young Club personlige tilbud basert på medlemmenes kjøpshistorikk hos b.young butikk å nett. Ved registrering av kjøp gjennom b.young Club samler b.young derfor inn opplysninger om kjøpene dine. Informasjonen om kjøpene dine brukes til å gi deg tilbud og rabatter samt til markedsføring av både generell og målrettet karakter. Opplysninger om hvilke varer og tjenester som er kjøpt, behandles ikke lenger enn 24 måneder fra kjøpet er gjort til de formålene som er beskrevet over.

Merk at hoveddelen av all kommunikasjon fra b.young Club skjer via e-post eller SMS og på dine vilkår. Hvis du ønsker å endre innstillingene dine eller korrigere de opplysningene som finnes om deg, gjør du det i b.young butikkene eller ved å kontakte b.young kundeservice [email protected].

Endring i vilkår

b.young Club har rett til å endre disse vilkårene. Ved mindre endringer av disse vilkårene kommer b.young Norge til å publisere de justerte vilkårene på www.byoung.com/byoung.no med informasjon om når endringene trer i kraft. Hvis b.young Norge gjennomfører vesentlige endringer i vilkårene, kommer b.young Norge til å informere deg via SMS ellere-post. Hvis du ikke godtar vilkårsendringen kan du si opp medlemskapet med umiddelbar virkning.

Uforusette hendelser

b.young Norge er ikke ansvarlig for feil og mangler som skyldes omstendigheter utenfor b.young Norges kontroll slik som lovendring, statlige tiltak, krig, streik, blokade, boikott, lockout eller andre lignende omstendigheter. Forbeholdet i spørsmålet om streik, blokade, boikott og lockout gjelder selv om b.young Norge selv iverksetter eller deltar i slike hendelser. B.young Norge er heller ikke pliktig i de tilfeller til å erstatte feil og mangler som oppstår hvis b.young Norge har vært normalt aktsom.

Gjeldene lover, tvist m.m.

Disse vilkårene reguleres av norsk lov og tvister skal prøves for norske domstoler.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om b.young Club, ta gjerne kontakt med din b.young butikk, b.young kundeservice på [email protected] eller på telefonnummer 8150 3914.

Hvis du har spørsmål om, hvordan vi håndterer personopplysningene dine kan du kontakte byoung kundeservice eller lese mer i vår Personvernerklæring (nedenfor).

Publisert dato: 06.03.2022

 

 

 


 

PERSONVERNERKLÆRING FOR B.YOUNG CLUB

Personvern

Når du melder deg inn i b.young Club og kontinuerlig benytter deg av de mange fordelene med b.young Club, samler DK Company Norway AS (heretter” DK Company Norway”) inn informasjon om deg som person. Du kan i denne personvernerklæring (heretter ”Personvernerklæringen”) bl.a. les om informasjonen som DK Company Norway samler inn, hvilke rettigheter du har, hvordan DK Company Norway behandler opplysningene, og hvordan du kan kontakte DK Company Norway, dersom du har spørgsmål om vår personopplysningsbehandling.

Det er en betingelse for registrering for b.young Club, at du godtar Personvernerklæringen og våre Vilkår (ovenfor). Ellers kan du desverre ikke bli medlem av b.young Club. Du må være minst 16 år for å være medlem av b.young Club.

Informasjon om vår behandling av dine personopplysninger i forbindelse med kjøp av varer på vår Nettbutikk, og retur av varer kjøpt i vår Nettbutikk finner du i vår generelle personvernerklæring, som du finner under Privacy policy & cookie policy.

Dataansvarlig

Opplysninger, som behandles i b.young Club, vil bli behandlet i henhold til gjeldende databeskyttelseslovgivning og Datatilsynets til enhver tid gjeldende retningslinjer.

Kontaktinformasjon b.young Club:

DK Company Norway AS

c/o DKC Retail Norway AS

CVR nr. 987127856

Trudvangveien 67

3117 Tønsberg

Kundeservice tlf.: 8150 3914

E-post: [email protected]

Hvis du har spørsmål angående b.young Club, kan du også finne svar på en lang rekke spørsmål i våre medlemsvilkår for b.young Club.

Formål og retsgrundlag

DK Company Norway samler kun inn personopplysningene som er nødvendige for at DK Company Norway skal kunne gi de mange fordelene ved et medlemskap i b.young Club, og DK Company Norway bruker kun personopplysningene dine til formålene beskrevet i denne Personvernerklæringen.

Profil

For å bli med i b.young Club, krever DK Company Norway, at du oppretter en profil.

Informasjon som kreves for å opprette en profil er minimum: fornavn, mobilnummer og valg av favorittbutikk.

Innsamling av disse personopplysningene er nødvendige for å opprette en profil og for å kunne oppfylle avtalen som er inngått mellom deg og DK Company Norway om din registrering i b.young Club. Dette gjøres med utgangspunkt i Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b. Dersom du ikke ønsker å gi DK Company Norway denne informasjonen, kan du ikke opprette en profil.

I forbindelse med registrering i b.young Club samler DK Company Norway også inn etternavn, e-postadresse og bursdagen din, dersom du opplyser disse til DK Company Norway. Dette er frivillig.

Disse personopplysningene samles inn på grunnlag av en berettiget interesse i å kunne holde deg orientert om viktige tekniske og juridiske forhold vedrørende ditt medlemskap i b.young Club og for å kunne sende det markedsføringsmateriell med ditt forhåndssamtykke, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

Informasjon om dine kjøp og dine opptjente bonussjekker osv.

Når du med medlemskap i b.young Club kjøper varer for minimum 300 kroner og oppgir dit mobilnummer, samler DK Company Norway inn informasjon om dine kjøp og opptjening av bonusstempler og bonussjekker.

Informasjon som DK Company Norway samler inn om deg er informasjon om dine tidligere kjøp, inkludert ordrenummer, kjøpsdato og beløp samt opptjente bonusstempler og bonussjekker

Opplysningene samles inn med det formål at du kan benytte deg av fordelene ved ditt medlemskap i b.young Club, inkludert opptjening av bonussjekker, som du kan bruke som rabatt ved senere kjøp med b.young Club i b.young butikkene.

Innsamling av disse personopplysningene er nødvendig for å oppfylle avtalen som er inngått mellom deg og Dk Company om din bruk av de mange fordelene ved å melde seg inn i b.young Club. Dette gjøres med utgangspunkt i Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Forbedre opplevelsen din

DK Company Norway samler også inn ditt kundenummer og andre referansenumre for analyser og statistikk, siden vi har stor interesse i å kjenne kundene våre best mulig, og for å sikre at du og andre kunder får en så god opplevelse av byoung.com som mulig.

Derudover anvendes personoplysningerne i forbindelse med sikkerheten, siden vi har stor interesse i at det skal være trygt å bruke byoung.com/byoung.no, og fordi det gjør, at vi kan etterforske eventuelt misbruk.

Indsamling af disse personoplysninger sker på baggrund af en legitim interesse i at kunne holde dig informeret om give dig den bedste mulige oplevelse, når du handler med os, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

Kommunikasjon mellom DK Company Norway og medlemmer

Dk Company Norway bruker også din e-postadresse og ditt telefonnr. for utsendelse av viktige meldinger og påminnelser, f.eks. med informasjon om viktige tekniske eller juridiske forhold (heretter kalt ”Service kunngjøring”).

Disse personopplysningene samles inn på grunnlag av en berettiget interesse i å kunne holde deg orientert om viktige tekniske og juridiske forhold vedrørende ditt medlemskap av b.young Club, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

Markedsføring

Dk Company Norway bruker også din e-postadresse og ditt telefonnummer til bruk for å sende deg nyhetsbreve/SMS f.eks. med eksklusive tilbud, nye trender og inspirasjon til din garderobe, forudsatt at du har gitt ditt samtykke til dette.

Disse personopplysningene samles inn på bakgrunn av en berettiget interesse i å kunne sende deg markedsføringsmateriell, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

Hvor og hvordan vi lagrer opplysningene dine

Personopplysningene dine er trygt lagret på servere i kontrollerte anlegg i EØS.

Lagring og sletting

Vi beholder dine personopplysninger så lenge, du har en profil hos b.young Club.

Hvis du ber oss om å slette profilen din, sletter vi profilen og informasjonen din. Det kan imidlertid ta opptil 30 dager før personopplysningene dine slettes i alle våre systemer. Men hvis vi trenger informasjonen din i en pågående sak, slettes ikke informasjonen din før saken er avsluttet.

Profilen din bliver automatisk slettes dersom du ik har vært aktiv i b.young Club på 5 år, f.eks. hvis du har meldt deg av å motta nyhetsbreve og SMS.

Av regnskapsmessige og skattemessige årsaker lagre DK Company Norway visse personopplysninger i en periode på inntil 5 år fra sletting av profilen din.

Ved å slette profilen din og informasjonen din, slettes alle data som er registrert på profilen din og all tilhørende informasjon, som kjøpshistorikk, som DK Company Norway har samlet inn om deg. Etter dette kan informasjonen ikke genopprettes.

Når vi behandler opplysningene dine basert på samtykke, lagrer vi bare opplysningene til du tilbakekaller samtykket. I forbindelse med sistnevnte lagres opplysningene til du a) avslutter abonnementet ditt, b) kommer med innsigelser mot bruk av opplysningene dine eller c) vi ikke lenger trenger opplysningene de neste tolv månedene.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å bli informert om hvilke personopplysninger DK Company Norway behandler om deg, til hvilket formål, og hvor fra DK Company Norway har dine personopplysninger, samt hvem som mottar dine personopplysninger. 

Du har til enhver tid rett til å korrigere uriktige eller villedende personopplysninger, som DK Company Norway behandle om deg. Du kan korrigere personopplysninger, som navn, e-postadresse osv. ved å kontakte personalet i din b.young-butikk eller b.young kundeservice ([email protected]). DK Company Norway vil gjerne høre fra deg, om vi skal hjelpe til med å rette informasjonen din.

I en rekke tilfeller har du rett til å få slettet opplysningene som DK Company Norway behandler om deg. Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem av b.young Club, kan du du kan melde deg av når som helst. Alle data som er registrert under profilen din vil da bli slettet eller anonymisert og vil ikke kunne gjenopprettes.

Du har til enhver tid rett til å ha personopplysningene som du har oppgitt til DK Company Norway tilgjengelig i et vanlig og maskinlesbart format.

Du har til enhver tid rett til å protestere mot DK Company Norways behandling av dine personopplysninger på grunn av dine spesielle forhold.

Du har til enhver tid rett til å protestere mot DK Company Norways all bruk av dine personopplysninger med det formål direkte markedsføring. I så fall vil DK Company Norway slutte med slik bruk.

Klagerett
Hvis du mener at DK Company Norway behandler opplysningene dine på feil måte, vil vi gjerne høre fra deg (du finner kontaktinformasjon nedenfor). Du kan naturligvis også klage på behandlingen av opplysningene dine eller annen informasjon om deg. Klagen sendes til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo. Se også 
www.datatilsynet.no.

Endringer og oppdateringer
På grunn av for eksempel de raske endringene på internett, endringer i lovverket og endringer i måten vi behandler personopplysninger på, kan det bli nødvendig å endre denne Personvernerklæringen. Ved vesentlige endringer vil vi informere om det på byoung.com/byoung.no og ved å sende en e-post til den adressen du har gitt oss. 

Denne siden ble sist oppdatert i marts 2022.